PËR HERË TË PARË SHËNGJINI DO TË KETË QENDRËN E MOSHËS SË TRETË

Për herë të parë Shëngjini do të ketë Qendrën e Moshës së Tretë.
Të gjitha shërbimet do të ofrohen falas nga Bashkia Lezhë. Në fokus është shtimi dhe përmirësimi gradual i këtyre kushteve. Në ceremoninë e perurimit ishte e pranishme edhe zv.Kryetarja e Bashkisë Lezhë Alfrida Marku, e cila evidentoi kujdesin që tregon Bashkia për mbështetjen e kësaj moshe dhe gjithashtu ndaj shtresave të tjera me aftësi të kufizuara.
Rr.LELÇAJ

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe