Projekt Vendime

Atributet e kerkimit
 1 deri 10 prej 23 akte  Faqe  prej 3  akte ne faqe  
 Vendim   Nr.: n/a   Dt.: 06.06.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER BUXHETIN E BASHKISE LEZHE PER VITIN 2016
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 2203   Dt.: 25.03.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER MIRATIMIN E PAGAVE TE PUNONESVE TE BASHKISE, INSTITUCIONEVE VARTESE DHE MASAT E SHPERBLIMIT MUJOR TE KESHILLTAREVE DHE KRYETAREVE TE FSHATRAVE
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 2415   Dt.: 23.03.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER MIRATIMIN E BUXHETIT FAKTIK TE BASHKISE LEZHE PER VITIN 2015
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 2032   Dt.: 18.03.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
Mbi Ratifikimin e Marreveshjes se Perbashket te Bashkepunimit me Bashkine Vau Dejes
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 2033   Dt.: 18.03.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
Per Bashkepunimin e Bashkise Lezhe me rrethin Nysa Poloni
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 2034   Dt.: 18.03.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
Per Bashkepunimin e Bashkise Lezhe me komunen Otmuchov, Nysa Poloni
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 1848   Dt.: 08.03.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER PERFUNDIMIN E PROCEDURAVE TE PRIVATIZIMIT TE BANESAVE, TE CILAT KANE MBETUR PA U REGJISTRUAR NE ZRPP
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 1365   Dt.: 22.02.2016   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER MIRATIMIN E SISTEMIT TE PIKEZIMIT PER PROGRAMIN E BONUSIT TE STREHIMIT
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 7020   Dt.: 28.12.2015   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER MIRATIMIN E BURSAVE TE STUDENTIT NE VITIN SHKOLLOR 2015-2016
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 Vendim   Nr.: 7019   Dt.: 28.12.2015   Statusi i aktit: Projekt Akt
PER MIRATIMIN E BURSAVE PER NXENESIT E VITEVE TE DYTA TE SHKOLLES SE MESME PROFESIONALE KOLIN GJOKA NE MENSA E KONVIKTE PER VITIN AKADEMIK 2015-2016
Shkarko Aktin ] [ Shto koment ]
 1 deri 10 prej 23 akte  Faqe  prej 3  akte ne faqe  

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe