Pyetesor mbi sherbimin e Bashkise Lezhe

I nderuar qytetar!
Duke ju marrë pak çaste nga koha juaj, ju lutemi të na ndihmoni me opinionin tuaj të vyer në lidhje me shërbimin që ju ka ofruar Bashkia Lezhë. Vlerësimi juaj është tepër i vlefshëm në funksion të përmirësimit së ofrimit të shërbimeve!
Ju lutem vendosni X në përgjigjen që përfaqëson mendimin tuaj apo shkruani mendimin tuaj në hapësirën përkatëse.

spacer_blue
spacer Shërbimi në Bashkinë Lezhë  
 


Ju Faleminderit!

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe