Pyetesor per sherbimin ne zyren me nje ndalese

spacer_blue
spacer Sherbimi ne Zyren me Nje Ndalese  

Sherbimi ne Zyren me Nje Ndalese

 


Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe