RRUGA E ASFALTUAR NË TROSHAN

Ky investim i realizuar nga Bashkia Lezhë do të përmirësojë jetën e banorëve të zonës pasi ndër të tjera, përshkon segmentin pranë shkollës dhe qendrës shëndetësore.
Rruga e Troshanit dhe rruga që lidh fshatin Piraj me superstradën janë dy investime të rëndësishme të financuara plotësisht nga të ardhurat vendore.
Rr.Lelçaj

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe