SHERBIMET SOCIALE PRIORITET I BASHKISE LEZHE

Në këto tre vite Bashkia Lezhe ia ka dalë me sukses të përmirësojë shërbimet sociale ekzistuese dhe të shtojë të reja. 3 qendra sociale të reja dedikuar edukimit të fëmijëve, të rikthyerëve nga emigracioni, prindërimit pozitiv, shëndetit të nënës dhe fëmijës si dhe përmirësimi ndjeshëm i kushteve të Qendrës së Moshës së Tretë dhe Qendrës së Zhvillimit Ditor janë tregues që shërbimet sociale në Bashkinë Lezhë, janë prioritet.
Specialistët e Sektorit të Kujdesit Social, bashkë me World Vision, organizuan një aktivitet argëtues e informues me fëmijët e kampit veror pranë qendrës së Ambasadorëve të Paqes në Krajen, duke biseduar për të drejtat e fëmijëve dhe rolin e Njësisë për Mbrojtjen e Fëmijëve.
Rr .L

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe