SKULPTORI ARDIAN PEPA ESHTE FITUESI I KONKURSIT PER REALIZIMIN E SHTOTORES SE SKENDERBEUT QE DO VENDOSET NE SHESHIN KRYESOR TE QYTETIT TE LEZHES

Please insert content...

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe