Shengjin

whatsapp image 2019-09-18 at 13

ADMINISTRATOR: Gentian Malotaj
Datelindja: 17.06.1991
Arsimimi: Universiteti i Tiranes, Fakulteti i Drejtesise
Aktualisht vazhdon studimet ne Shkollen Kombetare te Avokatise
Eksperience pune:
- nje vit ne biznes privat
- dy vite Shef i Zyres Juridike ne Portin Detar Shengjin

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe