Shëngjini ''vishet'' me kostume popullore

Shëngjini mbetet një ndër destinacionet turistike më të pëlqyeshme në të gjithë Shqipërinë për pushimet verore.
Qendra Kombëtarë e Veprimtarive Folklorike në bashkëpunim me Bashkinë Lezhë organizuan aktivitetin “Alb Fest” në kuadër të Turizmit Kulturor.
Këngë, valle e muzikë instrumentale me vegla popullore sollën për mijëra pushues,
sa argëtim aq edhe dëshminë e pasur të trashigimisë kulturore që ka treva e Lezhës dhe krahina të tjera të vendit. Aktiviteti u ndoq nga afër nga zv.Kryetarja e Bashkisë Lezhë, Alfrida Marku dhe drejtoresha e QKVF Rezearta Kokonozi .
Rr. L


Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe