Sherbimet sociale të Bashkise Lezhë takim me personat me aftesi ndryshe në Shënkoll

Drejtoria e Shërbimeve Sociale e Bashkisë Lezhë në bashkëpunim me Caritas, organizuan në Njësinë Administrative Shënkoll, takimin informues me personat me aftësi ndryshe mbi shërbimet dhe të drejtat e tyre. Takime të tilla do të realizohen në të gjitha njësitë administrative .
Së bashku ne mund të ndihmojmë dhe plotësojmë njëri tjetrin .

Rr.L  07.03.2018

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe