Sherbimi i dekorit dhe ndricimit

Ndricimi

Kete sherbim e ofron Bashkia Lezhe me te ardhurat e veta. Fondi i vene ne dispozicion per te eshte rreth 700.000 leke per vitin 2012. Ky sherbim ofron ne total 300 shtylla ndricimi ne territorin e meposhtem:

  • Rruga "Luigj Gurakuqi";
  • Sheshi "Gjergj Fishta";
  • rruga "Frano Bardhi";
  • rruga "Kosova";
  • "Hydajet Lezha";
  • lagjja "Gurra";
  • rruga e shkolles "Nene Tereza";
  • rruga Kalase (80 ndricues)

Dekori

Mbulohet nga sipermarresi Floral shpk me nje kontrate 5-vjecare me Bashkine Lezhe.

Objekti i punes eshte prodhim e vendosje e parullave, flamujve e banderove per zbukurimin e qytetit ne raste festash fetare e zyrtare, ne rruge e sheshe.

Ne vazhdimesi po punohet per te patur nje dekor shume me cilesore ne qytetin tone, vecanarisht me dekorin qe u eshte ofruar qytetareve Lezhjane per festat  e fundvitit, ku jane realizuar punime shume te avancuara  duke krijuar nje performance gjithnje e ne rritje ne syrin e qytetareve.

Gjate ketij viti,ne kuader te 100 Vjetorit te Pavaresise, synohet qe ky dekor cilesor te pasurohet dhe te shtrihet ne te gjitha lagjet e qytetit.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe