Shpallja e Programit Kombetar te Praktikave te Punes

Ne vijim te zhvillimit te Programit Kombetar te Praktikave te Punes sot behet zyrtarisht hapja e programit. Programi konsiston ne krijimin e mundesive qe te rinjte te kryejne praktikat prane institucioneve qendrore, institucioneve te varesise si dhe prane Bashkise Lezhe. Mosha e aplikanteve eshte 21 deri 26 vjec te cilet kane mbaruar minimumi ciklin e pere bachelor.

Linku i faqes per aplikim http://praktika.arsimi.gov.al

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe