Sistemimi rruges se varrezave ne fshatin Kodhel

Po vijon puna për sistemimin e rrugës së varrezave të fshatit Kodhel në Njësinë Administrative Blinisht.
Bashkia Lezhë ka treguar një vemendje të veçantë për varrezat publike, si një problem aktual në një pjesë të konsiderueshme të fshatrave në Njësitë Administrative e sidomos në qytetin e Lezhës. Nderkohe është drejt përfundimit sistemimi i hapësirës prej 80 dynym në Gjadër, e dedikuar varrezave publike, për të 10 Njësitë Administrative të Bashkisë Lezhë.
Rr.l

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe