Trajnim 3-ditor për OSHC-të e interesuara pranë Bashkisë Lezhë

Siç kemi njoftuar në thirrje, gjatë muajit Shkurt do të kemi Ditë të hapur dhe një Trajnim 3-ditor për OSHC-të e interesuara pranë Bashkisë Lezhë. Janë planifikuar datat 19-20-21 Shkurt për trajnimin.

Konfirmoni pjesëmarrjen ne adresën pzhvillimi@lezha.gov.al.

 Klikoni per te pare axhenden e plote.

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe