Ungrej

Administrator: Gjovalin GJONI
Ditëlindja: 12.02.1966

Kontakt: gjoni-99@live.com

ARSIMI:

1994-1996 : Universiteti "Vitrina", Dega Juridik, Tiranë.
1972-1976 : Shkolla e mesme e bashkuar Korthpulë, Pukë

EKSPERIENCE PUNE:

Gusht 2015 e ne vijim: Administrator i Njësisë Administrative Ungrej
2003-2015: Kryetar i zgjedhur i Komunës Ungrej
2000-2003: Administrator Shoqëria "Gjoni", shpk
1991-2000: Përgjegjës personeli "Koca" shpk
1988-1991: Ndërmarrja e Gjeologji Minierave, Shkodër

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe