Zejmen

Administrator: Edmond NDREU

Ditëlindja: 15.11.1976

Kontakt: nj.adm.zejmen@hotmail.com

ARSIMI:

2005-2008 : Universiteti "Luigj Gurakuqi", Shkoder, dega Gjuhe-Letersi

EKSPERIENCE PUNE:

Gusht 2015 e ne vijim: Administrator ne njesine Zejmen

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe