"E djeshmja iku. E nesermja akoma s'ka ardhur. Kemi vetëm të sotmen. Le t'ia fillojmë."

"E djeshmja iku. E nesermja akoma s'ka ardhur. Kemi vetëm të sotmen. Le t'ia fillojmë."
Bashkia Lezhë ditën e dielë më, datë 04.09.2016 në kuadër të ‘’Ditës së Shenjtërimit të Nënë Terezes’’, organizon një sërë veprimtarish kulturore, artistike dhe sportive. Ftojmë të gjithë banorët e Lezhës dhe më gjërë të bëhen pjesë e “Pedalimit te Paqes”, i cili do të nisë nga Sheshi “Gjergj Kastrioti”, në orën 10.00. Marshimi me biçikleta do të vijojë tek Katedralja – Rruga Shtraus – SMT , për t’u permbyllur tek Hoteli i Gjuetisë, me një aktivitet artistik, në nderim të Nënë Terezës.
Jeta e saj është frymëzim për secilin prej nesh, që të jetojë duke dhënë sadopak nga vetja!
Ejani ta nderojme së bashku Gruan e madhe shqiptare!

 

Sherbime dhe kontakte

Adresa:

Lagjia Skenderbeg, Sheshi Gjergj Kastrioti
Lezhe, Albania
info@lezha.gov.al
Të gjitha të drejtat e rezervuara. © 2016 Bashkia Lezhe