Kryetari i KËshillit bashkiak

Ndue LULI

Kryetar i Këshillit Bashkiak Lezhë

Datëlindja: 27.12.1958
Vendlindja: Kaçinar, Mirditë
Subjekti Politik: Partia Socialiste e Shqipërisë
Kontakt: ndueluli@yahoo.com

Arsimi dhe trajnime:
Shkolla e mesme pedagogjike “Luigj Gurakuqi”, Elbasan
Universiteti “Luigj Gurakuqi”, profili Histori-Gjeografi, Shkodër

Eksperienca e punës:
Mësues dhe drejtues në shkollat 8-vjeçare dhe në shkollën e Mesme të Bashkuar Kaçinar Mirditë, 1977-1996
Mësues në shkollat e mesme Ishull- Lezhë dhe Blinisht, Lezhë, 1997-1998
Mësues në shkollën e Mesme të Bashkuar Zejmen, 1999-2004
Mësues në Gjimnazin “Hydajet Lezha”, Lezhë, 2004 – 2024

Aktivitete shoqërore dhe politike:
Kryetar i Këshillit Popullor të fshatit Arrëz, Mirditë, 1986-1989
Anëtar i Këshillit pluralist të rrethit Mirditë, 1992-1996
Zv/kryetar i Këshillit të Bashkisë Lezhë, Gusht 2019-Korrik 2022
Kryetar i Seksionit Sindikal të FSASH (Federata e Sindikatave të Arsimit e Shkencës) në Lezhë 2004 – 2024
Zv/kryetar i FSASH 2020 – 2024
Kryetar i Këshillit të Bashkisë Lezhë, Korrik 2022 e në vazhdim.

Copyright © 2024 — All rights reserved.