Regjistri i Kërkesave dhe Përgjigjeve

2024

PeriudhaLink
Janar - Shkurt - Mars Shkarko

2023

PeriudhaLink
Janar - Shkurt - Mars Shkarko
Prill - Maj - Qershor Shkarko
Korrik - Gusht - Shtator Shkarko
Tetor - Nentor - Dhjetor Shkarko

2022

PeriudhaLink
Janar - Shkurt - Mars Shkarko
Prill - Maj - Qershor Shkarko
Korrik - Gusht - Shtator Shkarko
Tetor - Nentor - Dhjetor Shkarko
Copyright © 2024 — All rights reserved.