NE LEZHE PUNOHET PER VAKSINIMIN E POPULLATES

NE BASHKINE LEZHE VIJON NORMALISHT PROCESI I VAKSINIMIT

Edhe dy ura te reja metalike per kembesorë mbi lumin Drin ne Lezhe

60 milion lek per rikualifikimin e fasadave te pallateve ne Lezhe

Bum investimesh ne Lezhe qe kane te bejne me ndertim e perforcim pallatesh dhe rehabilitim te infrastruktures

880 MILION LEK INVESTIME PER SISTEMIMIN E LAGJES LALMI I RI NE LEZHE

577 VJETORI I KUVENDIT TË LEZHËS

Bahkia Lezhe organizon Çmimin Letrar Mbarekombetar At Zef Pllumi

SHKOLLA E MESME E BASHKUAR NE SHENKOLL LEZHE E DEMTUAR NGA TERMETI U NGRIT E RE NGA THEMELET

BASHKIA LEZHE PO ZBATON 9 PROJEKTE NE REHABILITIMIN E RRJETIT INFRASTRUKTUROR TE QYTETIT DHE NJESIVE

BASHKIA LEZHE PERKUJTON 318 VJETORIN E KUVENDIT TE ARBNIT

BASHKIA LEZHE PERKUJTON 553 VJETORIN E VDEKJES SE GJERGJ KASTRIOTIT SKENDERBEU

SITUATA UJORE NE LEZHE PO SHKON DREJT NORMALIZIMIT

PERFUNDON SE RIKONSTRUKTUARI KISHA E PLLANES NE LEZHE

Zadrima e Lezhes mbareshton afer 15 mij krere gjela deti

KRYEBASHKIAKU NDREU NDEZ NE LEZHE PEMEN E KRISHTLINDJEVE DHE VITIT TE RI 2021

BASHKIA LEZHE PERKUJTOI FESTEN E FLAMURIT DHE PAVARESISE KOMBETARE

Ne Lezhe permiresohet sitemi i kullimit ne 3000 ha toke bujqesore te fermereve

INVESTIME NE ZADRIME TE LEZHES NE SISTEMIN VADITES TE TAKOAVE BUJQESORE

BASHKIA LEZHE FILLON PRISHJEN E OBJEKTEVE TE DEMTUARA NGA TERMETI I 26 NENTORIT

SITUATA UJORE NE LEZHE PO SHKON DREJT NORMALIZIMIT

PERFUNDON SE RIKONSTRUKTUARI KISHA E PLLANES NE LEZHE

Zadrima e Lezhes mbareshton afer 15 mij krere gjela deti

SE SHPEJTI DO REALIZOHEN SHTATE PROJEKTE NE INFRASTRUKTUREN E LEZHES ME VLERE 45 MILION DOLLARR

Copyright © 2024 — All rights reserved.