Bashkia Lezhë

Klubi i Letrave ``Ndoc Gjetja`` në bashkëpunim me Bashkinë Lezhë sjell Bibliotekën Virtuale:

Lulzim Kalaj - Ndashtë - poezi

Libri me poezi i autorit Lulzim Kalaj

Pacienti - Ernest Marku- Sprovë

një sprovë letrare në kohë pandemie

Zef Bardhi- Pylla s’bà hije – poezi

Libri me poezi “Pylla s’bà hije” me autor Zef Bardhin

Ernest Marku- Shpirtrat e një toke - roman

Romani “Shpirtrat e një toke” i autorit Ernest Marku

Dritan Mesuli – Ungjilli Modern- Poezi

Përmbledhje me
poezi

Dritan Mesuli- Ëngjëlli im mbrojtës

libri i pare me poezi i autorit Dritan Mesuli

Gjergj Fishta- Lahuta e Malcis, Kanga XXVI

Kanga e XXVI e “LAHUTA E MALCIS’ “…

Lulëzime Celami – Dasma e Lepurushave

5 Përralla për fëmijët tanë vijnë kaq bukur…

Ndue Gaspri – Rikthim me Ofelinë – roman
njëri nga romat e shkrimtarit Ndue Gaspri
Viktor Gjikolaj – Barra e Vrame – Etnotregime
libri i fundit me tregime nga Viktor Gjikolaj
Fatmira Loci – Pikturë e pastolisur - poezi

Libri me poezi nga autorja Fatmira Loci

Viktor Gjikolaj – Shira dhe Ylbere 3 – Poezi

një buqetë lirika nga Viktor Gjikolaj

Evaristo Coli - ``Kallmeti, fakte dhe gojëdhëna``

Libri “Kallmeti, fakte dhe gojëdhëna” i autorit Evaristo Coli

Aleksandër Përgjini - Lugina e Veriut- Roman
Romani “Lugina e Veriut” me autor Aleksandër Përgjini
Frano Kulli - Kohë e përlyeme - Publicistikë

Publicistika e Frano Kullit si shënjuese e dilemave të tranzicionit

Azem Baliaj - Papiruse Dashurie- poezi

Libri me poezi “Papiruse Dashurie” i autorit Azem Baliaj.

Alma Jaku - Rropame Ndjenjash - Poezi

Libri me poezi “Rropame Ndjenjash” i autores Alma Jaku.

Lulëzime Celami – Jetë në kthim – roman

Kushedi! Do të mbetej enigmë. Sepse kështu qe gatuar ajo…

Viktor Gjikolaj – Amanet!

nga krijimtaria e poetit te madh Viktor Gjikolaj

Ervis Gaspri - Retë - poezi

permbledhje me poezi nga poeti Ervis Gaspri

Hekuran Koka - tregime

Libri me tregime “Nuancat e ndryshme të së verdhës”

Copyright © 2024 — All rights reserved.