Te dhena statistikore 2005-2017
  1. Demografia – Shkarko excel
  2. Arsimi – Shkarko excel
  3. Burimet e pushtetit vendor – Shkarko excel
  4. Çeshtje shoqerore dhe kulturore – Shkarko excel
  5. Infrastruktura dhe sherbimet – Shkarko excel
  6. Kompanite ne pergjithesi – Shkarko excel
  7. Vizitoret ne Memorialin e Skenderbeut – Shkarko excel
Copyright © 2024 — All rights reserved.