Fjala e

Kryetarit të Bashkisë

Të dashur qytetarë!
Pjesëmarrja juaj dhe aktivizimi në jeten social – ekonomike të qytetit tonë do të jetë gjithmonë rruga e zgjidhjes së problemeve të përbashkëta. Të bashkuar mund të arrijmë objektivat e vendosura bashkarisht, për ta bërë qytetin tonë, Lezhën, më atraktiv për vizitorët dhe më të jetueshëm për qytetarët.

One Stop Shop

Zgjerim territori

Strehimi

Bashkëpronësia

Procedura ankimimi

Emergjenca civile

Kultura

Zyrat e gjëndjes civile

Karburante

Transporti

Shërbimi Social

Banimi

Pronë

Ujësjellësi

Tokë

Kryetari i Bashkisë

68808683_906914976310686_2102893301827895296_n_5229

Këshilli Bashkiak

Obelisku-i-Beselidhjes-Lezhe

Info

Bashkia Lezhë

Bashkia Lezhe eshte nje nga 61 Bashkite e Republikes se Shqiperise, e pozicionuar ne veri-perendim te vendit. Bashkia perbehet nga 10 Njesi Administrative (Lezhe, Shengjin, Shenkoll, Zejmen, Kallmet, Dajc, Blinisht, Balldre, Kolsh, Ungrej)…

Administrata & Qytetaret

Legjislacioni dhe Administrata

Postet Drejtuese

Aktivitete dhe Publikime

Biblioteka virtuale

Edukimi

Institucionet e Vartesise

Turizëm & Kulturë

Strategjia Kulturore

Lezha, qytet turistik qe pasuron trashgimine unike historike dhe kulturore, me ekonomi ne rritje e biznes inovator e konkurrues, me lidhje te shpejta e zhvillim urban e mjedisor te qendrueshem, qytet me komunitete dinamike, qe frymezon progres e krijimtari e qe ofron dije te avancuar e mireqenie per te gjithe.

Monumente kulture

Lezha Per Cdo Vizitor Te Saj Ofron Edhe Vlerat E Saj Kulturore E Artisktike Qe Disponon.

Resurset turistike

Lezha nje qytet me turizem te qendrueshem bazuar ne trashigimine e pasur kulturore,historike e arkeologjike, ku vizitoret i gezohen bukurive natyrore dhe ofertes cilesore turistike.

Njihni Lezhën

Per vete poziten gjeografike me dalje te gjere ne det dhe te relievit ne pergjithsi te ulet, Lezha ka klime te bute mbizotruese te tipit mesdhetar.

Ekonomi & Biznes

Shërbime

Biznesi

Urbanistika

Projekte

Video

Media Galeri

Kryebashkiaku Ndreu Ndez Ne Lezhe Pemen E Krishtlindjes Dhe Vitit Te Ri 2021

Bashkia Lezhe Perkujtoi Festen E Flamurit Dhe Pavaresise Kombetare

Ne Lezhe Permiresohet Sitemi I Kullimit Ne 3000 Ha Toke Bujqesore Te Fermereve

Evente & Aktivitete

Volejboll

Volejboll

Në Lezhë, rikthehet sporti i volejbollit pas 23 vitesh mungesë.Dy ish-volejbolliste (aktualisht mësuese

Muze-Memoriali i Skenderbeut

Muze-Memoriali i Skenderbeut

Muze-Memoriali i Vendvarrimit te Skenderbeut eshte nje institucion i rendesishem kulturor i cili ka nje

Qyteti Antik i Lezhës

Qyteti Antik i Lezhës

Në burimet historike të kohës së lashtë përmendet me emrat Lis, Lissos, Lisson dhe ftillëzimi i historisë

Copyright © 2024 — All rights reserved.