Previous
Next
Previous
Next

FJALA E

Kryetarit të Bashkisë

"Të dashur qytetarë!
Pjesëmarrja juaj dhe aktivizimi në jeten social – ekonomike të qytetit tonë do të jetë gjithmonë rruga e zgjidhjes së problemeve të përbashkëta. Të bashkuar mund të arrijmë objektivat e vendosura bashkarisht, për ta bërë qytetin tonë, Lezhën, më atraktiv për vizitorët dhe më të jetueshëm për qytetarët."

Të fundit në Bashkinë Lezhë

INFO

Bashkia Lezhë

Bashkia Lezhë është një nga 61 Bashkitë e Republikës së Shqipërisë, e pozicionuar ne veri-perëndim të vendit. Bashkia përbëhet nga 10 Njesi Administrative (Lezhë, Shëngjin, Shënkoll, Zejmen, Kallmet, Dajç, Blinisht, Balldre, Kolsh, Ungrej)…

Na ndiqni në Rrjete Sociale

17,172

4,427

1,374

Strategjia Kulturore

Strategjia Kulturore

Lezha, qytet turistik që pasuron trashëgiminë unike historike dhe kulturore, me ekonomi në rritje e biznes inovator e konkurrues, me lidhje të shpejta e zhvillim urban e mjedisor të qëndrueshëm, qytet me komunitete dinamike, që frymëzon progres e krijimtari e që ofron dije të avancuar e mirëqënie për të gjithë.
Lexo më shumë

Monumente Kulture

Monumente Kulture

Lezha për çdo vizitor të saj ofron edhe vlerat e saj kulturore e artisktike që disponon.
Lexo më shumë

Resurse Turistike

Resurse Turistike

Lezha, një qytet me turizëm të qëndrueshëm bazuar në trashëgiminë e pasur kulturore, historike e arkeologjike, ku vizitorët i gëzohen bukurive natyrore dhe ofertës cilësore turistike.
Lexo më shumë

Njihni Lezhën

Njihni Lezhën

Per vetë pozitën gjeografike me dalje të gjërë në det dhe të relievit në pergjithësi të ulët, Lezha ka klimë të butë mbizotëruese të tipit mesdhetar.
Lexo më shumë
Copyright © 2024 — All rights reserved.